Home
De Therapeut
Redcord Neurac
Praktijkruimte
Contact

Mijn naam is Latoya Dufour. Voor ik de opleiding fysiotherapie ben gaan volgen heb ik eerst een CIOS opleiding stream fitness en health gevolgd en succesvol met een diploma weten af te sluiten. Tevens heb ik tijdens mijn CIOS opleiding mijn diploma sportmassage behaald.

Mijn fysiotherapie diploma heb ik behaald aan de HAN te Nijmegen. Tijdens het volgen van deze opleiding heb ik ook mijn diploma medical-taping weten te behalen. Gedurende de opleiding fysiotherapie heb ik verschillende stage ervaringen op mogen doen o.a. in het ziekenhuis en bij een 1elijns praktijk voor fysiotherapie.

Tot op heden doe ik met veel plezier de verzorging voor het 1e team van een voetbalvereniging in Deventer.

Vanuit deze brede werkervaring heb ik mijzelf ontwikkeld tot een fysiotherapeute met een duidelijke eigen visie ‘fysiotherapie voor/aan iedereen’. Hiermee bedoel ik dat ik zorg op maat wil bieden die voor iedereen bereikbaar en betaalbaar is. Dit is dan ook de reden waarom Fysio2all een onafhankelijke praktijk voor fysiotherapie is.

Als therapeut sta ik in het BIG register geregistreerd. Ik ben aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF) en onderhoud ook via die weg mijn bijscholingen. Tevens sta ik geregistreerd in het Centraal Kwaliteit Register (CKR) en ben in het bezit van een AGB code.

Via deze weg bied ik mijn patiënten zorg op maat wat gebaseerd is op kwaliteit, kennis en onderbouwing.

Onafhankelijke praktijk

Wat betekent dit:

Fysio2all is een onafhankelijke praktijk. Dat betekent dat er bewust voor gekozen is om met geen enkele zorgverzekeraar een contract af te sluiten. Zorgverzekeraars willen vandaag de dag in toenemende mate te veel grip krijgen op de praktijkvoering. Zelf ben ik van mening dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de behandeling voor de patiënt. 

Geen contract maar wel vergoeding van de behandeling:

Dat ik geen contracten heb met de verzekeraars wil niet zeggen dat u niets vergoed krijgt voor uw fysiotherapeutsche behandeling. Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg bij twijfel uw zorgverzekeraar.

Onafhankelijke fysiotherapie:

In overleg en bij bijzondere omstandigheden is het mogelijk om aan huis behandeld te worden.


Betaling:

U dient de behandeling direct te betalen contant of pin (kan ook aan huis). 

U krijgt na de betaling direct een factuur mee om de behandeling te kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.

Afspraken kunnen tot 24 uur voor de behandeling kosteloos afgezegd worden. Indien later afgezegd wordt zal de geplande behandeling in rekening gebracht worden.

Fysio2all | KvK-nummer 60100028